More

  Dev Blog: Antegods en de veranderingen na GDC

  Na GDC was het even bijkomen, maar Codeglue zit nu weer op het normale Antegods development schema. In de nieuwste blogpost delen ze hun ervaringen in San Francisco en de laatste ontwikkelingen rondom development van de game.

  Naast veel positieve feedback op GDC bleek dat een aantal dingen in de game niet helemaal duidelijk waren. Designer Wytze Kamp heeft dit op een rijtje gezet. Programmeur Niels Uiterwijk vertelt hoe de tweaks van Kamp worden vertaald naar code. En lead artist Tom Rutjens heeft nog eens kritisch gekeken naar het kleurenschema, want als de in-game chaos toeslaat moet een speler wel kunnen zien waar hij, zijn team en de tegenstander is.

  Antegods kleuren

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img