More

  Uit Nu! Rotatris van Streef Games

  Streef Games gebruikte Nederland als testcase voor Rotatris. Op basis van de softlaunch is de game getweaked en nu kan de hele wereld Rotatris spelen.

  Rotatris laat zich het makkelijks omschrijven als Tetris in cirkelvorm, maar dan net anders. Net als in Tetris is het doel lijnen compleet maken, maar nu draai je het speelveld om de blokken op de juiste plek te laten vallen  Als je klikt draait een blok niet, maar verandert het van vorm. De game begint met rustige tutorial en dat is handig, want het is even wennen.

  Naast het spelen voor een hoge plek op de leaderboards kan je vrienden uitdagen om te kijken wie het beste presteert onder tijdsdruk, wie het meeste punten scoort met een vastgesteld aantal blokken, of wie het langst overeind blijft in een game waar de blokken steeds sneller vallen.

  Rotatris is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img