More

  Nolan Bushnell kiest Spil Games als partner voor nieuwe games

  Spil Games heeft vandaag bekend gemaakt dat ze werken aan de nieuwe mobiele games van Atari-oprichter Nolan Bushnell. Samen ontwikkelen en publishen ze minimaal drie nieuwe mobiele games, waarvan de eerste begin 2017 uitkomt.

  Mobiel is een belangrijk deel van de toekomst van gaming volgens Bushnell. Het is waar mensen games spelen, en waar de technologie en de ideeën zich het snelst ontwikkelen. Over de keuze voor Spil zegt hij het volgende: “Spil Games heeft de juiste en unieke combinatie van technische bekwaamheid, creativiteit en kennis van distributie.”

  De games die ze samen gaan maken hebben een sterke focus op innovatie. Bushnell heeft een schat aan ervaring en een neus voor hits. Spil levert de technologie, de vaardigheden en heeft een massa users onder wie ze de games kunnen promoten.Spil CEO Tung Nguyen-Khac vindt de timing van de samenwerking perfect: “We zitten in een fase waar we druk innoveren op het gebied van games op mobiel en de samenwerking met Nolan Bushnell zal ons helpen dat succes te versterken.”

  Beeld via Spil Games

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img