More

  Oproep: kom maar op met jullie input!

  Velen van jullie weten Control al te vinden, maar nog niet al het nieuws bereikt ons. Vandaar deze oproep, maar we willen jullie gelijk laten weten dat we niet alleen interesse hebben in nieuws.

  Wat we zoeken? Nou, dat is redelijk breed. Algemeen nieuws, belangrijke aankondigingen, releases van games, evenementen die je zelf organiseert of waarvan je denkt dat ze interessant zijn voor anderen. Maar we schrijven ook graag over de verhalen achter de games. Over development, maar ook hoe jullie de zakelijke kant van het games maken aanpassen. Misschien verbaas je je over iets binnen de industrie en wil je daar over schrijven, of wil je je development blogposts delen met andere professionals.

  Of je nou een grote studio runt of een kleine, dat maakt niet uit. Veteranen, beginnend developers, en alles er tussenin, zijn welkom. Ook mensen die in loondienst werken kunnen, na overleg met hun baas, hun werk en ervaringen delen. Zelf schrijven hoeft niet, dat doet Control. Het gaat ons met name om jullie input.

  Wil je wat delen met de Nederlandse game-industrie, laat het ons weten. Voor dit alles heeft een Control een online formulier, dat je hier kan vinden.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img