More

  Dev Blog: Alles begint bij goede controls

  De controls is een van de belangrijkste dingen die vanaf het begin goed moeten zijn in een game volgens Joran de Raaff, programmeur bij WeirdBeard. Als het met de controls goed zit is het een stuk makkelijk om er gameplay overheen te bouwen. In Tricky Towers zijn goede controls extreem belangrijk, want het bouwen moet nogal precies gebeuren en je wilt niet dat een blok naar beneden valt als je het een beetje naar links wilt verplaatsen.

  Hoe WeirdBeard dit voor Tricky Towers heeft aangepakt is te lezen in een blogpost.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img