More

  Verover een gratis plekje op Gamescom

  Ook dit jaar biedt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie door middel van een open oproep, game developers de gelegenheid om een gratis plekje op het Holland Paviljoen op Gamescom te veroveren. Het Holland Paviljoen wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de Dutch Games Association, in samenwerking met de Dutch Game Garden. Control maakt een speciale internationale uitgave voor Gamescom, met daarin onder meer de tien door het Stimuleringsfonds gekozen games.

  De open oproep is met name bedoeld voor kleine bedrijven die niet langer dan vijf jaar bestaan, maar het staat andere bedrijven ook vrij om een poging te wagen.

  gamescom2014-cif-2

  Om in aanmerking te komen voor de door het Stimuleringsfonds mogelijk gemaakte plaatsen op het Holland Paviljoen moet je je game uiterlijk 28 april aanmelden. Hou er wel rekening mee dat de aanvraag online ingediend moet worden en dat het aanmaken van een nieuw account maximaal een dag kan duren.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img