More

  Uit Nu! Epistory van Fishing Cactus

  Belgische studio Fishing Cactus heeft deze week de laatste twee delen van Epistory gelanceerd op Steam (Windows, Linux en Mac). Epistory is een ‘atmosferisch avontuur met origami esthetiek’. Het eerste deel was al te spelen via Steam Early Access.

  De speler kruipt in de huis van een meisje dat rijdend op een vos met driestaarten het avontuur induikt. Zij heeft allemaal magische spreuken tot haar beschikking die vijanden op afstand houdt. De game en alle menu’s worden volledig bestuurd via een keyboard, puur door te typen. Ben je wat minder snel met typen van woorden, dan houdt de game daar rekening mee en krijg je minder complexe opdrachten. Naast een story mode is er de arena mode, waarin de speler zich staande moet zien te houden in een niet aflatende stroom van vijanden.

  Epistory is voor €14,99 te downloaden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img