More

  Uit Nu! Utomik in open bèta

  Utomik, de ‘Netflix voor games’ is nu in open bèta. Voor een speciaal kortingstarief van €5,99 per maand kunnen spelers tijdens alle 145 titles zo veel en zo lang spelen als ze maar willen. De eerste twee weken zijn zelfs helemaal gratis.

  Het voordeel van Utomik is dat je niet de hele game hoeft te downloaden voor je kan spelen. Als er een klein stukje is gedownload kan je aan de slag en terwijl je speelt downloadt de rest van de game op de achtergrond. Basis voor Utomik vormt de technologie van, door hetzelfde team ontwikkelde en niet meer bestaande, cloud gaming dienst Kalydo.

  https://youtu.be/ojQ13rPbbHY

  Beschikbare games

  Een volledige lijst van games is niet beschikbaar, maar er zijn de afgelopen maanden een aantal titels bekend gemaakt, waaronder: Darksiders, Darksiders II, The Raven, Red Faction, Shelter, WRC 5, Dead In Bermuda, Evoland, Evoland 2, Mini Metro, Albedo Eyes from Outer Space, Cast of the Seven, Godsends, Enforcer: Police Crime Action, Operation Flashpoint, GRID 2, Broken Age, King Arthur II, Torchlight, Arcania Gothic 4, The Book of Unwritten Tales, Painkiller Black, Majesty 2 Collection, Governor of Poker, SanctuaryRPG, Life of Pixel, Kill the Bad Guy, Titan Quest Gold, Heavy Fire: Afghanistan, Saving Private Sheep, Hospital Tycoon, Overlord, Overlord: Raising Hell en Overlord II.

  De oplettende lezer ziet in het beeld boven dit artikel nog meer titels. De uiteindelijke line-up zal zo’n 500 games omvatten.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img