More

  Oproep: Ontwerp je eigen labyrinth

  Heb je altijd al een eigen labyrinth willen bouwen? Dan is dit je kans. Het Playful Arts Festival roept mensen op om een spannend labyrint te ontwerpen dat op speelse wijze het publiek onderling met elkaar in contact brengt. Hiervoor mag je van alles gebruiken: alledaagse voorwerpen, zoals meubels en schoeisel, maar ook digitale middelen zijn toegestaan, zolang mensen maar echt in het labyrinth kunnen staan, én het past binnen een ruimte van 10 x 10 meter.

  Deadline voor het indienen van je ontwerp is 1 maart. Het winnende labyrinth is op 9 april te zien als preview te zien op FAQ Festival 9 april 2016. En op het Playful Arts Festival begin juni krijgt het een prominente plek.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img