More

  Uit Nu! Gods Of Egypt: Secrets Of The Lost Kingdom

  Vanaf volgende week draait Gods of Egypt in de Nederlandse bioscopen. Om vast in stemming te komen kan je nu op je mobiel de 3D actiegame Gods Of Egypt: Secrets Of The Lost Kingdom spelen. De game is ontwikkeld door het Utrechtse Sticky Studios in nauwe samenwerking met distributeur Lionsgate.

  Als speler kruip je in de huid van de god Horus. Samen met je menselijke side-kick Bek hak je boze deïteit Set en diens volgelingen de pan in. Al je flitsende acties kan je in-game opnemen en delen via social media of e-mail.

  Gods Of Egypt: Secrets Of The Lost Kingdom is gratis te downloaden voor iOS en Android. De game is ook te spelen op Apple TV.

  Gods of Egypt

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img