More

  Casual Connect vertrekt wederom uit Amsterdam

  Vandaag is de laatste dag van Casual Connect in Amsterdam en kans is dat we het event voorlopig niet terug zien.

  Toen Casual Connect in 2008 aankondigde Amsterdam te verruilen voor Hamburg schreef de, op dat moment bij Spil werkende, Reinout te Brake een pittig stuk op Marketing Facts. Het bericht werd opgepikt door het Parool, waarna de verantwoordelijk wethouder, Lodewijk Asscher contact zocht met de Casual Connect organisatie om te proberen het populaire evenement terug te halen naar de hoofdstad. Het duurde even, maar de lobby van Amsterdam, Te Brake en diverse anderen zorgde ervoor dat Casual Connect Europe in 2014 terugkeerde naar Amsterdam.

  Helaas blijkt dit niet van lange duur, want de organisatie heeft deze week aan verschillende mensen, waaronder het Duitse Gamesmarkt, bevestigd dat ze volgend jaar neerstrijken in Berlijn. Verdere details of de reden voor de aanstaande verhuizing zijn niet bekend gemaakt.

  Casual Connect

  (foto: Casual Connect)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img