More

  Casual Connect side-events

  Van 16 tot en met 18 februari strijkt Casual Connect neer in Amsterdam. Naast het officiële dagprogramma zijn er allerlei andere feesten en side-events. Hieronder een overzicht.

  Casual Connect networking event

  Casual Connect organiseert zelf verschillende networking events, zoals verschillende feesten, een Women’s Lunch en de uitreiking van de Indie Prize Awards. Klik hier voor het volledige overzicht.

  Legal Breakfast

  Op 17 februari kan je bij Leopold Meijnen Oosterbaan terecht voor een Legal Breakfast. Dit ontbijt organiseren ze samen met de Vdeo Game Bar Association (VGBA) en Duits advocatenkantoor Beiten Burkhardt. Wil je onder het genot van een broodje en een kopje koffie meer leren over juridische onderwerpen die actueel zijn voor de game-industrie, meld je dan hier aan.

  Chartboost Happy Hour

  Op 16 februari organiseert Chartboost samen met iAmsterdam een Casual Connect Happy Hour. Als de showvloer gesloten is kun je hier onder het genot van een hapje en een drankje verder netwerken. Je moet je wel even van te voren aanmelden.

  iQU’s Casual Connect Mixer

  Eveneens op 16 februari is de iQU Casual Connect mixer. Ook bij dit event kan er op loopafstand van de Beurs van Berlage verder genetwerkt worden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vergeet je niet hier aan te melden.

  Zijn we events vergeten? Voeg ze dan gerust toe in de comments.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img