More

  Nederlanders in Develop 30 onder 30 lijst

  Naast Forbes heeft ook vaktijdschrift Develop een 30 onder 30 lijst samengesteld. In die lijst de 22-jarige Yan Knoop, Placement Programmer bij Sumo Digital. Voormalig NHTV student, Knoop, was vorig jaar al winnaar de Rising Star competitie. Dit was de eerste keer dat die eer te beurt viel aan een student aan een opleiding buiten het Verenigd Koninkrijk. De winst leverde hem een stageplaats bij Sumo Digital op, waar hij nu nog steeds aan zijn skills werkt.

  Eervolle vermeldingen met een Nederlands tintje in 30 onder 30 lijst zijn er voor Mark Verkerk, Senior Technical Artist bij Splash Damage, en Victor Gaza, Junior Character Artist bij Guerrilla Games Amsterdam.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img