More

  Dev Blog: Gouden marketing tips van Joost van Dongen

  Veel developers zijn druk bezig met de voorbereidingen voor GDC. Nieuwe builds, visitekaartjes, vluchten, hotels, maar ook marketing materiaal. Dat laatste is vaak een uitdaging, want het moet én origineel zijn én tegelijkertijd niet al te veel kosten. Joost van Dongen schreef een tijd geleden een blog over. Niet zijn meest recente werk, maar het is nog steeds interessant leesvoer en een goede inspiratiebron. Klik hier als je wilt weten hoe Ronimo Games gebruik maakte van onder andere hot sauce en pinda’s om de aandacht te trekken.

  Control zit vaak aan de ontvangende kant van marketing goodies en onze gouden tip: Bedenk of hetgeen je uit wilt delen iets is wat je zelf de hele dag mee zou sjouwen als je het van iemand anders had gekregen.

  Creative Marketing Sauce

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img