More

  BROEIKAS geeft artistieke games de ruimte

  Afgelopen zaterdag werd in Utrecht een werk- en expositieruimte voor artistieke games geopend. Bij BROEIKAS kunnen zowel developers als consumenten terecht. Voor jong talent zijn er gratis werkplekken en in het weekend kan iedereen binnenlopen om de door Cook & Becker verzorgde expositie te bekijken of voor een van de evenementen. Dit weekend is er op zondag de Screensaver Jam en volgende week zondag een Brunch Quest.

  Initiatiefnemers van BROEIKAS zijn Jan Willem Nijman (Vlambeer) en Kitty Calis (o.a. Ragesquid). Door de ruimte ook toegankelijk te maken voor gewoon publiek willen ze mensen die minder bekend zijn met games laten zien dat gaming meer is dan alleen Call of Duty of Candy Crush.

  BROEIKAS is gevestigd aan de Oosterkade 24 in Utrecht, naast koffie/thee/lunchplek Broei.

  Check voor meer info en upcoming events hier. 

  Broeikas 2

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img