More

  Uit Nu! Radical Rockits van RageSquid is lekker rommelen met een jetpack

  RageSquid is aan het prototypen geslagen om uit te zoeken wat de opvolger van Action Henk gaat worden. Eén van die prototypes is Radical Rockits, een ‘physics jetpack sandbox’. Die vonden de heren te leuk om voor zichzelf te houden, dus is hij nu gratis te downloaden (Windows en Mac).

  Wat zegt RageSquid over de game? “Radical Rockits is een physics jetpack sandbox zonder specifieke objectives, het doel is om simpelweg rond te vliegen en lol te hebben, en aangezien er een ragdoll aan je jetpack bungelt is gewoon in de lucht zien te blijven al een flinke uitdaging. Je kunt lokaal tot 4 spelers splitscreen spelen, en kiezen uit een hele club bizarre characters.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img