More

  Lumini en Beyond Eyes genomineerd voor een Emotional Games Award

  Emotional Games Awards, het bestaat echt. En dat niet alleen, twee Nederlandse games hebben een nominatie in de wacht gesleept.

  De muziek van Lumini (Speelbaars) krijgt opnieuw lof toegezwaaid met een nominatie voor de categorie Best Emotional Music. Vorige week kreeg de soundtrack ook al een nominatie, toen voor de IGF Awards. Verantwoordelijk voor de soundtrack is componist Gijs Driesenaar.

  Beyond Eyes van Tiger&Squid heeft twee nominaties, voor Best Emotional Game en (hou je vast) Best Emotional Artistic Game Achievement. Vanaf vandaag is de online stemming geopend. Op 12 februari horen we of Lumini de meest emotionele muziek van iedereen heeft en of Beyond Eyes de beste artistieke prestatie in een emotionele game heeft geleverd. Check alle nominaties hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img