More

  Daniël Ernst genomineerd voor een Vision VR/AR Award 2016

  The Shoebox Diorama is een collectie virtuele kijkdozen die te beleven zijn met een VR Bril. Maker Daniël Ernst werkt al een paar jaar aan dit project en levert om de zoveel tijd een nieuwe diorama op die wordt ingezet op festivals over de hele wereld.

  Ernst is nu met The Shoebox Diorama genomineerd voor een Vision VR/AR Award in de categorie Best Film/Interactive Storytelling. Onderdeel van de nominatie is het nieuwe onderdeel van het project: The Marchland (zie afbeelding). Deze diorama is nu in ontwikkeling voor de HTC Vive.

  De prijs wordt op 10 februari uitgereikt in het Loews Hollywood Hotel in Los Angeles.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img