More

  Nederlandse gamemakers op televisie

  Er zijn dagen dat er geen Nederlandse gamedevelopers op televisie te zien zijn, dus het is bijzonder te noemen dat twee dagen achter elkaar in twee verschillende programma’s twee verschillende gamemakers te zien waren.

  Schermafbeelding 2016-01-08 om 10.16.08

  Gisterenavond was Jan Jonk te zien, medeoprichter van GainPlay Studio. In het programma Jan Rijdt Rond kreeg ‘onze’ Jan heel even de tijd om iets over zichzelf te vertellen. Zo weten we nu bijvoorbeeld dat hij de vijfde Jan in zijn familie is. Maar hij toonde ook nog even zijn game in ontwikkeling: Daydream. Bekijk het fragment hier, het begint op 12.23.

  Eergisterenavond zat Adriaan de Jongh aan tafel bij Eva Jinek om te praten over zijn uitverkiezing voor 30 under 30 van het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Jinek had punten kunnen scoren door Bounden live op tv te demonstreren samen met de maker, maar koos voor haar grijze muizenrol. Bekijk het fragment hier. 

  Schermafbeelding 2016-01-08 om 10.36.51

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img