More

  Help Tricky Towers van WeirdBeard de Greenlight door

  De Amsterdamse studio WeirdBeard bouwt stug voort aan die ene game met de vallende blokjes die ze zoveel kopzorgen en succes heeft opgeleverd. Ooit in een ver verleden begonnen als Flash spelletje, daarna in Unity omgebouwd naar de mobile game 99 Bricks: Wizard Academy en nu in ontwikkeling voor PlayStation 4 als Tricky Towers.

  Daar is nu ook de PC, Mac & Linux versie bijgekomen die wel nog eerst even door Steams Greenlight moet worden heen geloodst. Check de Steam-pagina hier en help WeirdBeard de winter door. Release staat voor ‘early 2016’.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img