More

  Maak Screenshake mogelijk door mee te doen met crowdfunding

  Screenshake, het ‘enige culturele gamefestival van België’, vindt plaats in Antwerpen van 19 tot 21 februari. Organisator The House of Indie is een crowdfunding campagne begonnen om de kosten voor de organisatie te dragen. Met vier dagen te gaan is er nog 1565 dollar nodig. Check hier de site en doe mee. 

  Wat kun je verwachten van Screenshake? Volgens het persbericht: Op het programma voor Screenshake 2016 staan ondermeer een game expo met toegankelijke installaties en zorgvuldig gecureerde indie games, een kunstexpo, inspirerende talks van een dozijn nationale en internationale schrijvers, journalisten, ontwikkelaars en academici, een documentaire screening, een showcase van Belgische ontwikkelaars, twee interactieve live performances van games (waaronder één met live geïmproviseerde muzikale begeleiding) en twee avonden vol muzikale optredens.

  Screenshake vindt net zoals vorig jaar plaats in Antwerps cultuurhuis Het Bos en wordt voor het vierde jaar op rij georganiseerd door Antwerps indie game collectief The House of Indie.

  screenshake 2015_game_expo screenshake 2015_localmultiplayer_hall screenshake 2015_talks

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img