More

  Het leukste gratis kerstspelletje blijft toch wel deze gouwe ouwe

  In 2012 maakten de mannen van Weirdbeard een fantastisch kerstspelletje voor ons, ter ere van ons vijfjarig bestaan (of was het nou vijftig? Soms voelt het net zo namelijk…).We hebben ‘m sindsdien elke kerst weer even onder de aandacht gebracht en hij is elk jaar toch zeker nog een keer of elf, twaalf gespeeld. Om een traditie een traditie te maken, moet je iets net zo vaak herhalen totdat mensen niet beter weten. Vandaar voor het vierde jaar op rij de traditionele kerstgroet van Control.

  Een welgemeende kerst van het Control team. Eet smakelijk.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img