More

  De beste in-game kerst vier je in de loopgraven van Verdun

  Veel developers updaten hun games rond kerst met seizoen-toepasselijke extra’s. Maar vaak komen ze niet verder dan de personages kerstmutsen opzetten of hier en daar een kerstboom in het landschap planten. Dat geldt niet voor M2H en Blackmill Games die, geholpen door de geschiedenis, altijd een speciale gebeurtenis maken van kerst in hun game Verdun.

  Tijdens kerst 1914 ontstond er tussen Franse, Duitse en Britse soldaten een spontane wapenstilstand. De soldaten verlieten ongewapend hun stellingen en ontmoetten de vijand. Daar werden sneeuwbalgevechten gehouden en voetbalwedstrijden gespeeld, zongen ze gezamenlijk liederen en wisselden ze sigaretten en eten uit.

  Deze Christmas Truce wordt in-game herdacht in de succesvolle shooter Verdun. Van 22 december tot 4 januari 2016 kunnen spelers op de nieuwe map Lorraine samenkomen en sneeuwballen gooien, kerstliederen zingen, voetballen en kerstkaarten versturen. Vanavond om 22 uur wordt de Christmas Truce live gestreamd via Twitch.

  Christmas Truce Campfire Christmas Truce Snowball

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img