More

  Control Weekly • Opvolger Reus gelanceerd, Vlaams Gamefonds deadline en Playdev @ ConCon

  Control Weekly met deze week: Larian Studios blijft vrolijk geld binnenharken, Playdev.club op Control Conference, Vlaams Gamefonds stelt deadline op 1 oktober en Abbey Games lanceert de opvolger van de succesvolle Reus. Bovenstaand beeld is van die Renowed Explorers International Society.

  Larian staat inmiddels op 1,2 miljoen

  Waar is het einde? Nog 25 dagen te gaan!

  https://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin-2

  Playdev.club op Control Conference

  De volgende playdev.club (de volgende na die van 11 september) is op 30 september in TivoliVredenburg tijdens Control Conference. In een besloten setting (max 30 mensen) kunnen developers hun prototype laten spelen en beoordelen door mede-developers. Deze editie is alleen open voor mensen met een kaartje voor Control Conference. Lees meer informatie en meld je aan hier.

  Vlaams Gamefonds deadline 1 oktober

  Attention all Flemish developers looking for (additional) funding! The next VAF Gamefonds (Dutch only) call for serious, educational and entertainment games is coming up soon, on October 1. You still have 1 month to prepare your application.

  We recommend that you download the application presentation(Dutch only) created by the VAF commission members themselves, which includes some very handy do’s and don’ts about applying. Contact VAF Gamefonds directly for more information.

  En dan nog even dit:

  Thomas van den Berg verkoopt zijn game goed in één minuut:

  Schermafbeelding 2015-09-03 om 11.56.42

  Harry Potter als Dan Houser?

  Uit Nu!

  Renowned Explorers International Society van Abbey Games is uit op Steam, GOG en Humble:

  Lumini van Speelbaars op Steam

  Full Game Kit – Hammer 2 van Xform op de Unity Assetstore

  Hammer 2 unity

  Kenney Game Assets pack van Kenney Vleugels:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img