More

  Control Conference groeit naar drie dagen

  Internationale sprekers, fascinerende talks en netwerken: Control Conference komt er weer aan. En dit jaar niet één, maar drie dagen. Dat zit zo:

  Dinsdag 29 september: Worldbuilding Seminar

  In samenwerking met het Nederlands Film Festival organiseren we het eerste Worldbuilding Seminar. Hoe creëer je een consistente, geloofwaardige en boeiende wereld? Dat is een uitdaging voor zowel game developers als filmmakers. Enkele van de grootste specialisten op dit gebied spreken over het hele traject van concept tot productie en van art tot storytelling.

  Ook op dinsdag: Indigo van de DGG, selectie van de beste Nederlandse indie games.

  Woensdag 30 september: Main Conference

  Een dag vol met internationale en nationale sprekers en workshops. Veel sprekers volgen dit jaar het concept van Control500 en gaan super diep in op één onderdeel van het development van hun game. Verder: de expo en voor het eerst de mogelijkheid om afgesloten meeting rooms te huren.

  Ook op woensdag: de 8e editie van de Dutch Game Awards, met dit jaar ook Vlaamse inzendingen.

  Donderdag 1 oktober: Applied Games Summit

  Interessante talks en workshops voor zowel applied als entertainment developers. Hoe vertaal je sociale uitdagingen naar goed game design? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van applied games? Wat kunnen entertainment developers leren van applied games en vice versa?

  Ook op donderdag: Interactive Media Summit, gratis toegankelijk voor de bezoekers van Control Conference.

  Voor meer informatie over onder meer ticketprijzen, kijk op ControlConference.com.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img