More

  E3 2015 • Spaghetti-western-game met hip-hop-twist Luckslinger: met spaargeld naar E3

  Schuin tegenover Tribal & Error treffen we op de E3 IndieCade Donald Kooiker en Marciano Viereck van Duckbridge, het team achter de ‘spaghetti western game met hip hop twist’ Luckslinger.

  Het team van Duckbridge zag op Twitter een oproep langskomen voor aanmeldingen voor IndieCade. Dat ze hiermee kans maakten op een plekje op de E3 was de heren bij aanmelding niet helemaal duidelijk en de verrassing was dan ook groot toen ze de mail ontvingen waarin stond dat Luckslinger was gekozen voor de E3 IndieCade. Voormalige HvA-studenten Kooiker en Viereck leven gedurende het development van Luckslinger van hun spaargeld. Op kosten voor een trip naar Los Angeles hadden ze niet gerekend, maar zo’n kans konden ze niet laten liggen, “Want,” zo zeggen ze beiden, “met je game op E3 staan: hoe vet is dat!?”

  Hoewel het besluit voornamelijk op emotionele gronden is genomen hebben de heren van Duckbridge wel over hun deelname nagedacht. Elkaar aanvullend zeggen Kooiker en Viereck: “Voorafgaand aan de beurs hebben we voornamelijk veel pers gemaild om te laten weten dat wij er zouden zijn. Lang niet iedereen heeft gereageerd, maar als ze je naam een volgende keer tegenkomen hebben ze ‘m al een keer eerder gezien. Aanwezig zijn op evenementen vergroot sowieso je zichtbaarheid en hiermee bouw je op voor de toekomst. Wat je precies aan een evenement hebt, weet je vaak achteraf pas, maar we hebben al aardig wat pers gesproken.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img