More

  Verwacht: Guerrilla's nieuwe game vannacht onthuld

  Ok, zeker weten doen we het niet, maar toch. De kans is groot dat we morgen tijdens het ontbijt kijken naar de eerste trailers van de nieuwe game van Guerrilla Games.

  Dat de wereld nog zo weinig weet over het project met de werktitel ‘Horizon’, mag een klein wonder heten. De ontwikkeling startte enkele jaren geleden en meer dan die werktitel en welgeteld drie stukken artwork zijn niet geopenbaard.

  Dat betekent wel dat Neerlands grootste en meest prominente studio vannacht de show kan stelen met een game die al een heel eind onderweg is. Eén ding is zeker, de Amsterdammers zijn begonnen aan een compleet nieuw avontuur, dat geheel los staat van Killzone.

  Ook zijn we benieuwd naar het nieuwe project van Guerrilla Cambridge. Het zou ons weinig verbazen als ook deze studio, een volle dochter van Amsterdam, haar nieuwe project toont.

  Zet Sony de Amsterdammers inderdaad op het podium –waarschijnlijk in de vorm van Hermen Hulst– dan is de Nederlandse inbreng aanzienlijk groter dan bij Microsoft. Hoewel we daar aangenaam verrast werden met een kort maar krachtig optreden van Sherida Halatoe met haar Beyond Eyes.

  Wat betreft Guerrilla: na vannacht weten we meer. Wie om 3:00 am Nederlandse tijd het allemaal live wil volgen, het kan hier:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img