More

  Uit Nu! • Pixels die BOEM!! doen, Gunslugs 2 van Orangepixel

  Gunslugs 2 van Orangepixel is als een non stop montage van alle vecht-, schiet- en ontplofsegmenten uit 80-er en 90-er jaren blockbuster actiefilms. Een onophoudelijke stroom vijanden schiet een al even onophoudelijke stroom projectielen op je af en is aan jou om die te ontwijken en ze uit te schakelen met kogels of bommen. En dat alles op een waanzinnige snelheid onder het genot van een goed passende, nerveuze soundtrack. Gunslugs 2 is hardcore.

  Eénmansstudio Orangepixel bestaat uit Pascal Bestebroer die alle ontwikkeltaken voor zijn rekening neemt, maar de muziek heeft uitbesteed aan Gavin Harisson. Speel de game nu op iOS, Android, ChromeOS, PC, Mac en Ouya.

  chrome_screenshot02 chrome_screenshot01

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img