More

  Video • De volgende game van KLM en Little Chicken heet Jets en gaat over… vliegtuigen

  Na het prijswinnende* Aviation Empire werken KLM en Little Chicken Game Company opnieuw samen. De nieuwe game heet Jets en gaat over… (dit zal als een grote verrassing komen voor niemand) vliegtuigen! Maar er is wel een kleine twist, want de vliegtuigen in kwestie zijn gevouwen van papier. De speler stuurt het vliegtuig door de straten en over de grachten van een uit karton opgetrokken Amsterdam in ware Endless Runner-stijl. De game komt dit voorjaar uit voor mobiele apparaten.

  *Aviation Empire won in 2013 een Dutch Game Award (voor Best Co-Production) en een Gouden Spin Award.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img