More

  Video • Mooie actie van M2H en Blackmill Games met het kerstbestand in Verdun

  Als je een game over de Eerste Wereldoorlog maakt kan je zo rond deze tijd niet voorbij gaan aan het kerstbestand van 1914. Op verschillende plekken aan het Westfront staakten de vechtende partijen hun vijandelijkheden en kropen uit de loopgraven. Soldaten van beide kanten zochten in de tijd van kerst toenadering en deelden warmte van het vuur, sigaretten en eten. Ze zongen liederen samen en speelden zelfs een potje voetbal.

  Ter ere van de honderdjarige herdenking van dit kerstbestand krijgen de spelers van Verdun nog tot morgen de kans om dat bijzondere moment te beleven. Schiet dus niet op je tegenstander, maar sluit vrienden, speel een potje voetbal en gooi sneeuwballen met elkaar.

  Nog geen speler van Verdun? Koop ‘m dan nu op Steam met 40 procent korting.

  Het kerstbestand spreekt tot de verbeelding:

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=NWF2JBb1bvM’]

  [yframe url =’https://www.youtube.com/watch?v=sa7Wwmuo9yY’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img