More

  Uit Nu! • Luna League Soccer van Lunagames net voor de kerst uit voor mobiel

  Ok, dus de Kickstarter campagne is niet gelukt voor Luna League Soccer, maar dat had geen negatieve gevolgen voor de mobiele versie van deze voetbalgame. Sinds gisteren kunnen iOS-, Android- en Windows Phone-bezitters potjes ultravoetbal spelen met Luna League Soccer.

  Luna League Soccer is een over the top voetbalspel van Lunagames geïnspireerd door games als Mario Striker en Red Card Soccer. Het volgt de basisregels van voetbal maar voegt daar power ups en magie aan toe. Zes verschillende groepen nemen het tegen elkaar op om te bepalen wie de macht krijgt over het eiland. Nu dus voor iOSAndroid of Windows Phone. Begin volgend jaar lanceert de game ook op Steam voor PC, Mac en Linux.

  luna league store screen2_clean

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img