More

  Video • Bekijk hier de nieuwe game van Codeglue in actie: Antegods

  Na een tijdlang vooral andere studio’s te helpen met het maken van games (Terraria, ibb & obb en Action Henk) is Codeglue nu eindelijk weer eens terug met een eigen, nieuwe game: Antegods Hoewel nieuw? De gamemechanics doen erg denken aan hun prijswinnende Rocket Riot, inmiddels alweer vijf jaar oud.

  Hoewel het vrijelijk rondvliegen van de characters, het schieten van raketten en het kapotschieten (en herstellen) van de omgeving zeker geinspireerd zijn door Rocket Riot is de opzet duidelijk anders. Weg zijn de kleurige arena’s waarin gevochten wordt tegen computergestuurde tegenstanders. Dit keer gaat het om teamwerk. De bedoeling is om de vijandige basis te vernietigen en de eigen basis te beschermen. Een heuse MOBA dus. Maar dat is nog voorbarig, want de game kent alleen nog maar een speelbaar prototype waarmee de Rotterdamse studio op Gamescom de interesse bij verschillende uitgevers en platformhouders heeft gepeild.

  In 2015 gaat het development aan de game pas echt van start. In eerste instantie naast alle andere projecten die Codeglue nog doet voor andere studio’s.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img