More

  Nieuws • Dutch Game Garden verlaat de Neude en verhuist naar Beatrixgebouw in Utrecht

  De Dutch Game Garden gaat weg uit de bekende locatie aan de Neude en verhuist naar het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht. Het grootste gedeelte van de huidige huurders gaat mee naar de nieuwe locatie, een klein deel zoekt elders werkruimte. Begin maart 2015 moet de overgang compleet zijn.

  Dat de Dutch Game Garden (DGG) straks niet meer in het hartje Utrecht zit is opmerkelijk te noemen, maar volgens Communications Manager Martijn van Best brengt de overstap vooral voordelen met zich mee. “Op de Neude waren wij zelf verantwoordelijk voor de huisvesting en ging een groot deel van onze tijd op aan gebouwonderhoud en het innen van de huren. Dat is nu allemaal ondergebracht bij het Beatrixgebouw, waardoor wij weer meer tijd hebben voor onze kerntaken als incubation en het ondersteunen van de gamestudio’s in de DGG.”

  Dertig studio’s verhuizen eind februari 2015 mee naar de nieuwe locatie. Een handjevol bedrijven blijft achter. Van Best: “De nieuwe locatie is voor de meeste huurders iets goedkoper dan de huidige plek. De bedrijven die niet meegaan zijn de niet game-gerelateerde bedrijven, zij blijven liever iets centraler in de stad.” Het Beatrixgebouw is onderdeel van de Jaarbeurs in Utrecht en ligt pal naast het Centraal Station. De DGG krijgt een plek op de vijfde verdieping. Met de overgang blijft het team van de DGG intact, alleen de receptiepositie komt te vervallen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img