More

  Uit Nu! • Portfolio HTML5-games van Tingly groeit gestaag met oa Andy’s Golf en Captain May-Ham

  Tingly Games, de studio van Mark Overmars en Ard Bonewald, begon ooit met het aardige idee voor digitale wenskaarten met daarin een persoonlijke boodschap van de verzender die zichtbaar werd na het spelen van een simpel spelletje. Maar dat idee was lastig aan de man te krijgen, waarna in rap tempo een ander business model moest worden gezocht. Dat lijkt er nu te zijn. Tingly levert HTML5 spelletjes aan derden, voornamelijk game portals en het portfolio groeit in een behoorlijk tempo met gemiddeld twee games per maand.

  Met een eigen HTML5 engine van Overmars en een klein team goed op elkaar ingewerkte developers maakt Tingly eigen interpretaties van bekende games. Het zijn namelijk nog steeds de match-3, kaart- en klassieke arcade games die het goed doen bij het grote, casual games spelende publiek. Het grote voordeel van HTML5 games zit ‘m natuurlijk in het feit dat ze op elk platform met een browser speelbaar zijn.

  De laatste aanwinst is Andy’s Golf, een uiterst basic golfspelletje. Maar check vooral ook eens Captain May-Ham vs the Bunny Invaders, of Fluffy Cuddlies, of Fruit Party, of al die andere.

  tingly2 tingly3

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img