More

  Uit Nu! • Ruben is sleepy van Tvndra speelbaar op Android en iOS

  Als Ruben voor de tv in slaap sukkelt, heeft hij één van die vallende dromen. Hij stort naar beneden in een eindeloze nachtmerrie van gekleurde tv’s waar hij op te pletter dreigt te vallen. De speler voorkomt zijn dood door Ruben op tijd de juiste kleur te geven. Komt er een roze tv aan? Zorg dan dat Ruben ook roze is. Dat werk. Hoe verder je valt hoe sneller de tv’s op je afkomen.

  Spaar punten en koop allerlei power ups zoals een haarband of kekke bril. Maar ook handige dingen als uitzoomen zodat meer van het level zichtbaar wordt. Ruben is sleepy is gemaakt door Tvndra, bekend van het ingenieuze puzzelspel Help Volty. De game is inmiddels uit voor Android en iOS in een gratis en betaalde versie, waarbij meer tracks en power ups beschikbaar komen.

  Screen Shot 2014-12-09 at 13.53.37

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img