More

  Nieuws • Help Tongue Fu Candy Gods van RoboDodo in de handen van PewDiePie

  Vorig weekend hebben ze er 72 uur aan gewerkt, de gamejam van bekende YouTuber PewDiePie waarin indiedevelopers werden uitgedaagd een grappige game te maken met het thema ‘Fun to Play, Fun to Watch’. Het Leewardense RoboDodo ging de uitdaging aan en heeft met het bizarre Tongue Fu Candy Gods een geslaagde inzending op zijn naam.

  Uit de ruim 800 deelnemende games worden nu tien winnaars gekozen die PewDiePie speelt, filmt en van commentaar voorziet. De community kan de games nu spelen en stemmen op hun favoriet. Help RoboDodo aan een plekje in de spotlight door de game te spelen en te stemmen. Dat kan hier.  

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img