More

  Uit Nu! • Proun+ van Joost van Dongen en Engine Software nu te spelen op iOS

  En daar is hij dan op iOS. De uitgebreide Proun+ van Joost van Dongen en Engine Software. Met zes extra tracks bovenop de vijf al bestaande en nieuwe manieren om te spelen. Proun is een racegame waarbij je een bal over een kabel stuurt die door een abstract landschap kronkelt. Abstract als in de schilderijen van Mondriaan and Kandinsky. De originele game won in 2011 een Dutch Game Award, een Dutch Design Award en kreeg een Honorable Mention voor Visual Art bij het IGF.

  Engine Software pakte het eerste deel en maakte dat geschikt voor iOS en 3DS. Die laatste versie verschijnt later dit jaar in de digitale 3DS eShop. Alle tracks hebben een eigen soundtrack, geschreven en uitgevoerd door Joost van Dongen en Arno LandsbergenDe game is hier te koop voor 3,59 euro.

  Proun+ 2 Proun+ 4

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img