More

  Uit Nu! • Help een breiende beer de winter door met Knituma van Paprika Games

  Je moet het Paprika Games nageven, ze hebben een originele invalshoek gevonden voor Knituma. Er zijn niet veel games gemaakt met een breiende beer in de hoofdrol, maar hier is ie dan toch eindelijk! In Knituma krijg de speler een minuut de tijd om zoveel mogelijk wol te verzamelen voor Kuma. Dat is dus die breiende beer. Hij (zij?) breit een sjaal voor de winter en hoe meer wol er in het mandje belandt, hoe langer de sjaal wordt.

  De bolletjes wol vliegen door de lucht en het is de bedoeling om de wol aan elkaar te linken voordat ze in de mand komen. Maar vervelende vliegende scharen en messen en wolvretende motten scheppen er genoegen in de draadjes kapot te maken en de combo’s wreed te verstoren.

  Knituma is nu uit voor iOS. 

  [yframe url =’https://www.youtube.com/watch?v=0u4Zod80czw’]

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img