More

  Nieuws • Lunagames start Kickstarter-campagne voor Luna League Soccer

  Voor de afronding van Luna League Soccer zoekt Lunagames een financiële bijdrage van de crowd. In de Kickstarter-campagne vraagt het bedrijf een bedrag van 7500 euro  voor het implementeren van 12 verschillende teams en velden, een toernooi modus, penalty’s en meer. Uiteraard zijn er stretch goals, die stapsgewijs oplopen tot 30.000 euro. Voor dat bedrag komt er realtime multiplayer en een consoleversie.

  Maar zover is het voorlopig nog niet. De eerste 92 euro zijn binnen op het moment van schrijven en nog 29 dagen te gaan. Luna League Soccer is een over the top voetbalspel geïnspireerd door games als Mario Striker en Red Card Soccer. Het volgt de basisregels van voetbal maar voegt daar power ups en magie aan toe. Check de Kickstarter pagina voor een uitgebreide beschrijving van de features en bekijk hieronder de Kickstarter video:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img