More

  Nieuws • 7DFPS start dit weekend

  7 Day First Person Shooter Challenge (7DFPS), de jaarlijkse jam die ontwikkelaars uitdaagt in een week een first-person shooter te maken is terug. Voor de derde keer vindt de challenge plaats en start dit weekend.

  De oorspronkelijk door Jan Willem Nijman, Sven Bergstrom en Sos Sosowski opgerichte 7DFPS heeft als doel om het shooter genre jaarlijks nieuw creatief leven in te blazen. Eerdere edities van de jam resulteerden in opmerkelijke prototypes die vervolgens zijn omgezet in volledige games: Superhot (zie video), Catlateral Damage, Hunting Anubis en Receiver zijn hier allemaal voorbeelden van.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img