More

  Event • Masterclass ‘Formats voor de applied games industrie’

  De televisie industrie kent al decennia het begrip ‘formats’. Nederland is na de Verenigde Staten en Groot-Brittanië het derde format land ter wereld. Endemol en Talpa zijn twee namen uit de Nederlandse televisie-industrie die wereldwijd bekendheid genieten om hun formats.

  Maar wat is een format eigenlijk? Waar bestaat het uit? Is het een beschrijving van een programma, een idee? Is een format ‘intellectueel eigendom’? Wat is er beschermd aan? Wat verkoop je eigenlijk als je een format verkoopt? Lever je ook een team dat het format realiseert? En hoe is dit alles toepasbaar op de applied game industrie?

  Patty Geneste vertegenwoordigt al jaren formats op internationale beurzen. Ze weet precies wat een format is, wat verkoopbaar is aan een format en hoe je het aan de man brengt. Tijdens een Masterclass op Control Conference gaat ze de uitdaging aan om met de deelnemers te komen tot een format aanpak voor de applied game industrie.

  De combinatie van de ervaring van Geneste, met de wereld van de applied game bedrijven leidt in deze masterclass tot nieuwe inzichten voor alle deelnemers. De masterclass wordt dus geleid door Geneste en ingeleid door Jurriaan van Rijswijk.

  Deze masterclass wordt georganiseerd door Growing Games en is gratis toegankelijk voor bezoekers van Control Conference. De sessie kent een beperkt aantal plaatsen, dus deelnemers moet zich vooraf online aanmelden, dat kan hier.

  Neem voor meer informatie contact op met Frank Visser.

  Extra: Bio van Patty Geneste

  (Illustratie: Monkeybizniz)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img