More

  Uit Nu! • Veel schattiger dan dit krijg je ze niet van Xform: Kitty Cats

  Het is gek als je met de game Kitty Cats speelt. Je gooit eens een bolletje wol of pakt een nepmuis en ziet hoe zoet je katje er mee speelt. Je geeft het beest wat te eten en maakt ‘m eens lekker schoon. De kat miauwt en spint en kijkt je aan alsof je de liefste baas ter wereld bent. Maar al die tijd kijk ik verwonderd om me heen. Er klopt hier iets niet. Waar zijn de wapens? Ik heb er inmiddels wel wat tijd ingestoken maar ben nog steeds geen raketwerper tegen gekomen. ik begin te vermoeden dat die er ook niet in zit. Of wel, Xform?

  Kitty Cats is een game voor kattenliefhebbers. Je kan ze niet opblazen, elektrocuteren, aanbranden of verdrinken. Geloof me, ik heb het geprobeerd. Het kan niet. Speel de game hier online of download ‘m op een Android apparaat.

  Xform-baas Pieterik van Groesbeek tot Albers: “Iedereen kent Xform van actierijke, soms gewelddadige games, maar onze echte passie ligt bij katten. We zijn echt kattenmensen. Hebben er thuis ook een stuk of vijftig rondlopen. We gaan vanaf nu dan ook niks anders meer maken. Kattengames FTW!”

  Screen Shot 2014-11-04 at 15.17.28 Screen Shot 2014-11-04 at 15.17.44

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img