More

  Uit Nu! • Scratchen op de vierkante millimeter met Wreck Fader van Kypski

  Zesvoudig Nederlands kampioen scratching Kypski heeft onlangs een nieuw album uitgebracht. Op Wreck Fader toont hij zijn skills op de draaitafels door met kleine stukjes muziek en beats nieuwe tracks te creëren. Fascinerend om te horen, maar vooral ook om te zien. Ter promotie -en als vervanging van een meer traditioneel middel als een muziek video- heeft Kypski een game laten bouwen voor iOS en Android.

  In Wreck Fader is de speler de naald die door de groeven op een plaat trekt. De groeven gaan niet in een cirkel, maar vormen een weg die door een sterk uitvergroot en behoorlijk psychedelisch landschap kronkelt. Het is de bedoeling om vinyl platen op te pikken en stofdeeltjes te vermijden. Door deze dingen goed te doen, speel je steeds meer lagen muziek van Kypski’s nieuwe album open.

  Download de game hier gratis voor iOS en Android.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img