More

  Uit Nu! • Hoe meer je zweet, hoe harder je gaat: Super Sonic Racers van Team6

  Team6 maakte voor fitness- en gezondheidsfreaks Blue Goji de iOS-game Super Sonic Racers. Het is een kleurrijke racer vol grappige figuurtjes en maffe voertuigen. Je racet rondjes, verdient punten en gebruikt die weer voor upgrades. Niets schokkends zou je zeggen, maar dan heb je de twist nog niet gehoord. Deze game maakt deel uit van Goji Play, een platform bedacht om workouts plezieriger te maken. Dus in plaats van simpel weg kilometers maken op een lopende band, speel je spellen die reageren op de inspanningen. Ren harder voor meer punten of maak meer meters voor een extra level.

  Goji Play werkt op een heleboel fitnessapparaten, zoals hometrainers, loopbanden en stair-steppers. Wat doet bewegen dan voor Super Sonic Racers? Nou de voertuigen komen niet vooruit als je niet aan het bewegen bent. Meer bewegen betekent snellere karts en dus een kans op de eerste plaats. Interessant concept van Goji Play. De game staat nu in de App Store. 

  Sup Sonic

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img