More

  Nieuws • Convoy Games schakelt Kickstarter in voor financiering van Convoy

  We hebben ze hier al eens eerder voorbij zien komen, de mannen van Convoy Games, een jonge startup studio. Drie net-afgestudeerde jongens bedenken een game in de achtertuin ‘met een halve liter pils in de hand’. Inmiddels nadert het development zijn eind en heeft de game een plekkie op Steam bemachtigd dankzij publisher Indietopia. De laatste maanden voor release worden gebruikt voor een flinke laag polish. Daar is geld voor nodig, 10.000 euro om precies te zijn en dat proberen ze nu op te halen via Kickstarter.

  Convoy is een top down squad based tactical roguelike-like racegame. De speler moet ervoor zorgen dat een konvooi van vrachtwagens met kostbare goederen op hun bestemming komen. Maar dan zoals Mad Max het zou doen.

  Convoylogo

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img