More

  Video • Bekijk nu de complete aflevering van Control Gamelab #13 over digital stores, marketing en events

  –Show begint op 5 minuut 50 

  Volle bak gisterenavond bij Control Gamelab #13. De kernvraag: hoe krijg je je game aan de man?

  We spraken met Triumph Studios‘ co-founder Lennart Sas — wiens laatste game Age of Wonders III enkele honderduizenden keren digitaal is verkocht — over digitale stores waaronder Steam (9:45), met marketing strategist Stephanie van Geel over games marketing (41:00), met Lunagames‘ shop-wizard Rick van Beem over de inrichting van de store page in de App Store (1:21:40) en met RageSquids Kitty Calis, Reptile’s Tim Remmers en Abbey’s Manuel Kerssemakers over events en wat ze opleveren (1:47:14). En tenslotte met Marjoleine Timmer van het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie over onder andere het Gamefonds (2:12:40).

  Bovenstaande video is de integrale opname, bekijk ook de foto-impressie van Arno Landsbergen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img