More

  Uit Nu! • Knal dat gespuis terug naar de hel in Trigger Happy Halloween Shootout van Lunagames

  Met Halloween is het de bedoeling dat je je eens helemaal overgeeft aan je grootste innerlijke angsten. Spinnen en slangen glibberen uit de schedels van halfdoden die uit de grond kruipen op zoek naar verse hersens. Zoiets? Ik ben nog een beetje onwennig, maar een goed verkleedfeestje sla ik niet over. Lunagames weet wel hoe ze moeten inhaken op een internationale gebeurtenis. Zo maakten ze afgelopen zomer de leukste niet-voetbal-gerelateerde-WK voetbalgame. En ook nu hebben ze de vinger aan de stille pols van Halloween met Trigger Happy Halloween Shootout.

  Reken af met als die ondoden, skeletten en ander griezelig gespuis door de met een uiteenlopen arsenaal wapens terug naar de hel te knallen. Zoals in de trailer staat: ‘Time for your trigger treat.’ Hey… was dat eigenlijk niet een betere naam voor de game? Trigger Treat… Hoe dan ook, Android– en iOS-bezitters kunnen zich uitleven.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img