More

  Video Vrijdag • Leer praten met holbewoners in Tribal and Error van Grotman — nu met demo

  Het is de launchtrailer van de speelbare demo van Tribal and Error en ontwikkelaar Grotman wil dat je probeert te praten met holbewoners. De speler leert communiceren met die holbewoners door te herhalen wat zij zeggen en goed op te letten wat hun reactie daar op is. Zo geeft een speler zelf betekenis aan de tekens die hij ziet en dat houdt in dat de mogelijkheid bestaat dat een taal zich per speler anders kan ontwikkelen.

  Grotman bestaat uit een groep HKU studenten die de game nu verder ontwikkelen binnen de opleiding. “We hebben hard gewerkt om deze game door te trekken naar het derde jaar en een indie startup te vormen binnen de school. Dit is goedgekeurd door onze opleiding en we mogen volgend jaar fulltime aan onze game werken”, aldus designer Joel Sjouke.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img