More

  Video • De trippy wereld van My Friend Spooner van Monkube smaakt naar meer

  Het Vlaamse Monkube versmolt al eerder games met comics, maar in My Friend Spooner lijken alle remmen losgegooid. De eerste trailer toont een surreële wereld in harde zwart witte lijnen bevolkt met bizarre figuren. De hoofdrolspelers? Een paard en een aap. Yep. Dat stemt liefhebbers van het bizarre tot tevredenheid. Er is nog weinig bekend over de titel, alleen dat het op alle mobiele platformen uitkomt ergens in 2015. De maker noemt het zelf een mix tussen Lost Vikings en Sin City, maar noemt ook Fear & Loathing in Las Vegas als inspiratiebron.

  Monkube is het bedrijf van ex-Official PlayStation Magazine hoofdredacteur Sven van de Perre. Debuutgame 6th Planet viel ook al op door de integratie met hoge kwaliteit comics. Lees daar hier meer over. 

  come on Spooner

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img