More

  Nieuws • Game Oven wint Cinekids Nieuwe Media Award voor Bounden

  Het internationaal film-, televisie-, en nieuwe mediafestival Cinekid maakte afgelopen vrijdag tijdens de 28ste editie de winnaars bekend van de Cinekidleeuwen. In totaal werden twaalf awards uitgereikt, waarvan de Nieuwe Media Award voor ons natuurlijk de meest interessante is. Bounden van Game Oven was volgens de jury de beste game en kreeg naast een award ook een geldbedrag van zevenenhalf duizend euro mee.

  Tijdens Cinekid op het Westergasterrein in Amsterdam was er een directe speelbare link tussen Nederland en Zweden. Zes games van Nederlandse developers werden tegelijkertijd gespeeld in Amsterdam en Umeå, de culturele hoofdstad van Europa in 2014. Via de grote mobiele schermen van Dropstuff waren de games aan beide kanten te zien.
  [yframe url = ‘https://www.youtube.com/watch?v=DMRAB0f6npc’]
  Verder op Cinekid:
  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=h-bB5zOd5Hc’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img